9. i din väska finns...?

plånbok, trosor & strumpor. busskort, legg, smycken, smink.
tamponger, bok, hörlurar osv!



im sexy and emma know's that


cha cha bloggen

sitter och chillar lite med emma & fridis. idag har vi typ bestämt nyårskläder.
vi valde bort klänningarna vi köpt för att köra på byxa & kavaj! vi kommer bli
super snygga (som vanligt!!) ;););) nu blire lite one tree hill. goooodnaaaaaaatt


körde lite spa med min bitch. MASSAGEEEEEEE!!!!!!


vad hände här?


careface

sitter hos emma och vi har precis packat ner allt för att åka till mig & sova där
eftersom vi ska vara i hölö imorgon på nyår. igår blev det galet, haha fyfan.
emma var bäst, jag frågade henne varför hon var så jävla lugn och då svara hon
"jo när man är såhär lugn som jag är, då är man lycklig i livet" hahaha spårade..
sen sov jag hos william, det var mysigt precis som vanligt! ikväll ska jag mysa
sönder min favorit tjej, kolla film och imorgon väntar stress osv. kul i jul.
sen kommer sandra william & jonas till mig för att föra, sedan vidare till andré.
& imorgon skulle mange och jag haft 56månader, 56underbara månader men
det är nu livet startar!

born to die


emma lundkvist fuck yeeah

sitter i soffan hos bästa emma lundkvist. igår söp vi med max & viktor hos emma.
slutade med att viktor försvann och vi hitta honom inte haha. sen åkte vi till järna
för att emma skulle ha sitt jävla potatismos med grillkrydda, men det smaka bara
grillkrydda för jag sa "asmycket grillkrydda!!!" haha fyfan, smaka skiiit. men ja, som
vanligt så spåra det.. åkte bil med någon utan körkort osv. sen såg jag idag inlägget
om att jag har pojkvän. hahahahah wtf, har inte det!! men ja, kul att läsa dagen efter..
och snart kommer william hem från åre och då ska vi spåra lite till, livet leker tillsammans
med världens finaste bästis & massa andra! nyår blir att fira i hölö med emma, william & hans
polare jonas. sedan övernattning hos mig, tur att jag har stor säng! haha skoja, som att alla
skulle sova i samma säng, eller ja.. beror ju på hur jävla fulla vi blir haha. kommer bli legendariskt
precis som vanligt. bra val gör vi ju alltid, nooot. kyss på er, nu ska vi spåra vidare!

NOT SINGLE

det är kommer nog chocka er alla, men jag har pojkvän. en ny pojkvän! han ä finast i hela världen. vi får puss bild senare!
jag har världens finaste kille!

8. min första kärlek

min första kärlek heter, som alla säkert redan vet Magnus Lundgren. vi träffades vid jul 06 & blev tillsammans 31mars 07. och det var den bästa dagen i mitt liv, inget toppar känslorna. han var så snäll, gullig & underbar. men som med allt annat så förändras det, allt förändrades. efter 2år så började vi bete oss som svin mot varandra, jag betedde mig som att jag inte brydde mig, sket i allt. honom & vårat förhållande. men det gjorde jag inte, fanns inget som jag brydde mig mer om. men varför gör man så? varför beter man sig som ett svin mot någon man älskar? men jag ångrar allt jag gjort och sagt som sårat dig, mer än allt. men jag kan inte ta tillbaka något. men det vi gjort mot varandra har gjort att vi är här vi är idag, och jag vet inte om jag är glad eller inte över det. men mot slutet så kunde vi inte bette oss, vi behandlade varandra som en påse skit. fyfan alltså, kan inte fatta att man kan göra så som vi gjort mot varandra mot en annan människa. vill aldrig behandla någon så igen eller bli behandlad så, för ingen är värd det. men ibland hamnar man snett, & då sittar man där, i skiten och det är svårt att ta sig upp igen. men alla misstag, allt vi gjort fel mot varandra kommer att löna sig, för vi har lärt oss att det inte funkar att göra så, det håller inte. så nästa person som kommer in i våra liv kommer inte att bli sårade på samma sätt, och det är jag glad över. vi kommer att vara dem underbara personerna som jag vet att vi båda kan vara. & vi kommer att komma över varandra och gå vidare. bli lyckliga på annat håll, tanken på det gör att jag tar mig igenom varje dag, steg för steg. sakta men säkert går jag vidare/kommer över dig.
i loved you first

FML

HAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAAHAH ÄLSKAR MITT LIV. om minsta lilla grej skulle hända nu så ber jag emma döda mig.
RIP TOFFLORNA

emmas hemkomst!

idag kommer emma hem, äntligen! ska mysa sönder hemma så hon blir förlamad så hon aldrig kan lämna mig igen!!! kolla film nu osv. ps. pappa river sönder huset, tydligen dags att bygga om igen. kommer väl ta 10år innan det är klart? FML.
The easiest thing in life is to love someone,
and the hardest part is finding someone who loves you back
The easiest thing in life is to love someone,
and the hardest part is finding someone who loves you back.

sometimes it lasts in love but sometimes it hurts instad


a real man doesn't love a million girls. he loves a girl in a million ways

sitte med täcket slingrat runt mig och handduken på huvudet, ska snart börja fixa mig för att dra iväg på rean i skärholmen. ska shoppaloss riktigt ordentligen så jag inte strör runt massa pengar på onödigt skit! & nyår är typ bestämt, men ska jag ha klänningen eller inte? det är inte bestämt, funderar på att köpa ett par nya svarta jenas & någon snygg tröja också som val. men tar nog klänningen eftersom det inte är så ofta man får chansen att klä upp sig i det, så jag tar nog chansen och passa på! 1dag kvar tills emma kommer hem. im soooo happy!!
IM SEXY AND I KNOW IT!

eeh japp

sitter i soffan & har precis kollat film med sara & frida i mitt mysiga rum, king med en säng som är 2.10 bred! vi kollade på hur många lingon finns det i världen, alltså ååh gulligaste den var! och innan det låg jag i sängen med emil och kollade på lasse majas detektivbyrå. släkten åkte vid sju och jag har bara legat sen dess. imorgon kanske det blir att åka till sthlm med frida och hennes vänner för att shoppaloss! bara det inte är för mycket folk där, då blir det bara jobbigt! snart kommer sara & linus och då ska vi fortsätta filmkvällen med cheescake, mmmgott. ska ringa william och sedan emma. btw, 2dagar kvar tills emma kommer hem, ned räkningen har startat!!!
"Giving up doesn't always mean you are weak
sometimes it just means that you're strong enough to let go"

the night after

då var julafton över, ett år kvar till nästa gång! blev nöjd med julklapparna & massa pengar! blir att gå på rean och shoppa loss på tisdag, och tillsdess ska jag nog bara ligga i sängen och kolla om Lasse majas detektivbyrå. emma har nog åkt iväg till sälen och kommer inte hem på ett tag, buu. och nyår, vafan ska man göra då? paniiiik. aja, film & chocklad dags! kramar allihop & hoppas ni haft en underbar julafton!
moster & mamma dricker vi ut ett akvarium.

Merry Christmas!

klockan är nu 01.30 & jag ligger i sängen, kan inte sova! vilket suger eftersom jag ska upp tidigt imorgon. börjar känns stress inför nyår, har lite planer men inget bestämt. sen ska jag tydligen vara med flera stycken på nyår, hur nu det ska gå.. lär väl bli kvar i hölö på en brakfest med dem bästa. sen kommer väl gnestaborna älsklingsemma & william. blir nog toppen bra. gör ett försök till att sova nu, godnatt & godjul

done!

sååå jävla glad över att jag är klar med alla julklappar, både nyårskläder & julkläder inköpta så nu behöver jag inte stressa mer! men vadå att det är julafton imorn? känns ju som att det är november eller något. julkänslan ligger i botten. här ligger jag i sängen och lyssnar på julradio men inte fan känns det som jul då heller! dagen efter julafton åker vi förhoppningsvis till farmor & farfar ute på långö, sakna dem faktiskt. tror jag träffa farfar i somras senast, han ringer jämt och frågar när jag ska komma och då säger jag snart men inte fan kommer jag! men han fyller faktiskt år annandag jul så vi ska troligtvis dit då iaf! men det finns inte ett skit att göra ute på en jävla ö, och inte är det någon is heller. ajaa, kolla julfilm nu, ska göra några försökt till att få julkänsla! GE MIG SNÖ!!!!
detta blir troligtvis nyårsklänningen, men med svarta tunna strumpisar.

what doesn't kill you only makes you stronger

ligger i sängen och har precis tagit en dusch, snart blir det att göra mig klar för att åka till stan & handla in dem sista julklapparna, (vet att jag är ute i godtid..) sen också kläder till julafton & nyår! vafan vill en pappa ha i julklapp? mamma hade tydligen redan köpt något jag skulle ge till honom, asfåniga AIKbil mattor. hahaha, måste köpa nått mer! men jaaa, brådis nu. kyssar

am i ready to move on now?

så mycket tanka & obesvarade frågor. dem försvinner bara inte, men jag vill heller inte ha svar. för jag kommer inte tycka om svaren jag kommer att få, eller så kommer jag det. jag är rädd för bådadelarna. idag har det iaf inte varit min dag, har legat framför datorn hela dagen sen jag kom hem från emma och försökt tänka ut vad jag ska skriva här idag. men jag vet allvarligt talat inte vad jag ska skriva. det suger att läsa det där gamla vanliga "dethär har jag gjort idag" hela tiden. jag kollar hellre på bilder men några såna har jag inte heller. men jag är vilsen, helt lost i mig själv. men saknaden är snart borta, det känner jag verkligen. och då kan jag starta om på riktigt, utan att känna mig dum & som en dålig person. kan gå in i något med både kropp & själ. visst att allt kan förändras hastigt, det vet jag också. men jag tror verkligen att det är över nu, saknaden och känslan av att vilja ha det man hade. för jag känner mig rätt redo att starta om, och det är alltid en början. & jag ser fram emot resten. för 2012 kommer att bli ett toppen år, det känner jag på mig. om inte jorden går under vill säga.
denna bild & umad gjorde min dag!

you can run but you can't hide

ligger på golvet & chillar lite, like a baws. haha skoja. snart är det dags att börja städa rummet, men jag har absolut ingen lust. och idag har jag inga planer, sova tidigt antar jag eftersom jag somna vid sju imorse och jag ska upp tidigt imorgon för att åka på stan med pappa. pappa hatar stan så lär ju få stressa sönder för att hitta något till julafton/nyår och köpa in dem sista julklapparna. jag hade hellre åkt utomlands och struntat i alla paket, är inte alls sugen på julafton. men jag kommer få träffa tomten eftersom mina kusiner fortfarande är rätt små. <3 tomten <3
dags att ta tag i rummet nu, vi hörs senare. kramaar.
Maybe I was stupid for telling you goodbye
Maybe I was wrong for trying to pick a fight
I know that I've got issues
But you're pretty messed up too
Either way, I found out I'm nothing without you

2 days left

två dagar kvar till julafton, fettjobbigt med julafton. har inte ens köpt alla julklappar än, stressar sönder! och nu sitter jag hos emma med henne och andre och kollar på oth, som vaaanligt. men snart ska jag och andre hem till hölö, fast jag vill vara med emma mer eftersom hon ska iväg till sälen osv. vi träffas inte förens på nyår! fmlfmlfml. men aaaa, snart hem och städa rummet, kramar allihop

flytt

imorse åkte jag sara linus & willie till uppsala (tierp) för att hjälpa sara att flytta. vi åkte från hölö runt 11.30 och var hemma kl21 och då var det bara att packa in allt skit. det var kul, jag och sara satt i baksätet och kolla på film mys! och nu ligger jag i & pratar i telefon. är galet trött men kan inte sova.. & börjar kvart i tio imorgon, asskönt! sen blire att dra till emma efter skolan och gosa med henne. hejdå sovgott osv.
påväg till uppsala, sara & jag myser i baksätet
medans linus & willie får sitta fram!

stick måndag..

i lördags så kom emma hit runt sju, då började vi dricka och laga mat. sen vid nio drog vi iväg till niklas där det var fest, jag kommer inte ihåg speciellt mycket så jag dör lite halft när jag får höra efter.. fanfanfan. aja, tydligen var de inte bara jag som kaosa så jag är glad för det iaf! haha.. men ja, jag och emma drack så galet mycket, sjuukt. söndagen underhölls med ångest, galet mycket dessutom. fyy. och nu ska jag dra iväg till uppsala och hjälpa sara att flytta!
snygg

eehe

ligger hemma och är bakis, blev att dricka hemma igår. var väl sådär kul. runt fyra ska familjen iväg till vhd för att fira linn. och efter det ska jag träffa emma, emma, amanda & emmy i think. för sedan ska vi iväg på fest! ska bli superkul, men är inte speciellt sugen på att dricka men det blir alltid bättre framåt kvällen! ångest har jag också, vafan ska man ha på sig liksom? hatar att välja kläder, de är verkligen svååårt :(

now it has been a week since we talked, but it feels like an eternity



obror

full utan emma på typ aslänge. men imorgon kör vi älskling!!!!!
when i see you, i can't stop looking

if two people are meant to be together, eventually they'll find their way back

jag har alltid trott på ödet, jag tror att saker som händer gör det av en anledning, att allt har en mening. att folk dör, det händer och det finns ingen anledning och det är nog inte ödet. men allt annat, att man tappar kompisar på vägen när man växer upp tex. det är jättesynd verkligen, men det är så det är. livet är skit, men kan också vara jävligt bra. stunder man kommer ihåg hela livet, både lyckliga & olyckliga. det kommer nästan alltid att finnas något "bättre" men det gäller bara att stå ut med väntan. "den som väntar på någon gott, väntar aldrig för länge" som dem säger. men jag kan tro att man visst väntar för länge ibland, man väntar & hoppas på att någon ska förändra sig, men jag själv skulle aldrig förändra mig för någon annans skull. antingen blir man älskad för den man är eller inte alls, det är inte meningen att man ska ändra människor, man ska vara glad för att just den personen är den den är! men självklart är man så bestämd ibland, man går runt och hoppas & hoppas på att någon ska förändra sig, att de ska bli som förut. men det kan inte bli som förut igen, för man växer & förändras. man förändras jämt och ständigt och det är dags att förstå, ta in och smälta. en person kan bara förändras för sin egen skull och så enkelt är det. & så de står i överskriften så tror jag verkligen, om två personer är menade för varandra blir det så tillslut! eller jag vill iaf tro att det är så. och vad går egentligen livet ut på om man inte går "runt" och letar efter den personen man vill spendera resten av sitt liv med? jag tror absolut att det är så, klart man inte går runt och letar hela tiden. men man har förhållande efter förhållande och tror att det är den personen man vill vara med resten av sitt liv, ibland brister det och de visar sig att man hade fel. men man ska inte ge upp hoppet för någonstans där ute finns den killen och en vacker dag kommer ni att mötas och hela världen kommer att förändras! tillsdess är jag mer än nöjd med min favorit flickvän emma lundkvist. men som sagt, en dag är det vår tur att bli hopplöst förälskade, men förhoppningsvis kommer jag ha henne vid min sida genom det också, och allt annat! för livet är inte alltid lätt, det är en sak som jag vet säkert!
over and out /poet sofie

what to do, what to do?

happ. då drog emma till sin mamma.. JÄVLA SVIKARE! skoja älskling :* undra vad man ska göra ikväll då.. kanske ligga i sängen som jag gjort hela jävla dagen, en chips påse på det kaaanske. mmm.
vafan hände här? hahaha dör så jävla snygg jag är!

Jag håller hårt och kryper tätt intill dig och hoppas på att hon ska försvinna

happ, då var man deppig då! aja, kvällen lär väl vara seg eller nått sånt. nu blir det film, den är säkert asdeppig den också men ja, de passar ju nu! jag verkar typ deprimerad men jag är inte de. LOVAR! jag tycker faktiskt om mitt liv jävligt mycket.
film valet blev, jag saknar dig. passar ju!

so damn hard

när jag har bestämt mig för något tar det ett tag innan jag bryter det, om jag ens gör det. för jag är en rätt så bestämd person. & när något känns jobbigt så pratar jag om det! så bloggen är toppen, jag kan skriva lite av mina känslor och tankar här. självklart skriver jag inte allt och de mest personliga. men ja, lite grann kommer ner då & då. jag tycker de är intressant att läsa om andras liv, så då kanske ni andra och tycker det, vad vet jag! idag mår jag iaf bra, har fått mig mycket sömn eftersom jag slapp att gå på religionen idag, som var min enda lektion eftersom jag är klar med allt. känns toppen! och ikväll ska jag kanske iväg till emma, och på lördag blire nog krogen med marie i sthlm eller nyköping, vart som helst förutom södertälje! ja vi får se helt enkelt. men det kommer upp info här iaf, så ni kan följa mitt inte allt för tråkiga liv! nu kom tydligen någon hem så de är dags att ta på sig lite kläder & kila ner! kramar & trevlig helg!
when you have reached the bottom, it can only get better!



5. en bild på dig för 1 år sedan

ca. ett år sedan

never loose faith, cuz then faith will loose you

vakna upp breve emma, lagom kul att hon fick sova en hel timme längre än mig. jävla mupp, juste. måste fan ringa henne också! när man pratar om trollen.. eehe! skolan var bra, plugga som tusan & fick G på mitt matteprov. så jävla stolt! händer typ aldrig.. hade fika på svenskan med partyhattar & hela rubbet eftersom nurre ska sluta!1 (våran svlärare som inte kan svenska) sen mötte jag upp sara på stan & kolla runt lite efter julklappar men hitta inte ett skit så vi bestämde oss för att åka en annan dag, om inte jag ska åka imorgon med emma. men jag mår asdåligt så kanske inte ens går till skolan imorgon, kul att det ska hända precis innan jul när jag aldrig någonsin blir sjuk annars! ajaa, nu blire att ringa runt lite som vanligt & sedan krypa ner i sängen och tycka synd om mig själv. för det är för jävla synd om mig!!! inte. btw, det har visats sig att emma är lesbisk, hon höll om mig inatt, i smyg då hon inte trodde jag var vaken. men det var jag emma! sååååå mysigt :* haha

every day you wait, is a day you never get back


at emma's

sitter hos emma & väntar på att hon ska sluta sin praktik här i gnesta, och då ska vi och fixa lite och sen mysa lite med varandra! idag var jag ju ledig från skolan så har sovit hela dagen typ! vaknade när emma kom hem på lunch, men nu ska jag fixa mig för att gå ut och möta emma! kramaar
finaste  & bästa vännen!

4. en person du ser upp till

jo, den här var svår.. jag ser upp till många människor. ensamstående föräldrar, människor som hjälper andra osv. det är svårt att bara välja en person för jag ser upp till väldigt många. tex dem som kommer över sin första kärlek, jag undrar hur fan dem bar sig åt? hur lyckas man? men jag kommer snart att få veta.
hold on to the things/persons you love

the final

jag satt i soffan hemma hos emma & kolla på oth när det slog mig, det är verkligen slut nu. en gång för alla, det är helt slut. kan inte fatta det, visst att det är såhär jag vill ha det, jag klara mig alltid & det vet jag. men det är så svårt, svårt att förstå att jag aldrig kommer kunna hålla om dig igen, se dig, prata med dig. allt är borta, det finns ingen chans kvar. herregud, alla dessa tankar & frågor tar så mycket kraft av mig! men jag brukar se det såhär; jag är längst ner på skalan & allt kan bara bli bättre. jag vet att vissa dagar kommer vara tuffare än andra, men jag har alla mina vänner & min familj som hjälper och stöttar mig. det gör allt lättare och jag är så tacksam för dem. men för det mesta mår jag faktiskt bra, men jag antar att verkligheten inte hunnit ikapp mig än. men det kommer, och det vet jag. det kommer komma som ett slag i magen & jag längtar inte dit, men den dagen kommer jag att vara redo. för allt det här kommer att få ett slut, en dag kommer jag inte sakna dig, jag kommer inte ens vilja ha dig längre. det känns så sjukt att tänka så, men jag vet att den dagen kommer. och jag hoppas att den dagen är nära, för jag står inte ut med alla tankar, saknaden. men snart kommer jag inte bry mig och det kommer att vara en stor lättnad. men jag vill tacka dig för allt, du lärde mig att älska & känna mig älskad. en dag kommer vi att ses igen, & det är som vänner.

Every girl has that one guy she goes back to, heratbreak after heartbreak and nobody knows why, not even her. And she just can't let go


today.

idag känner jag mig glad, glad men trött! skolan var bra, började kvar i tio utan lärare och vid tolv kom en vikarie i turism och gav oss ett prov. känns som att provet gick asbra eftersom jag svarade på alla frågor utan att ha pluggat, nu är mamma stolt! haha. sen åkte jag hem, mötte mamma i järna och jag köpte nya vinter skor! vagabond, varma & sköna. intressant allt det här känns.. men imorgon har jag bara idrott, vi ska simma men jag har merre så dissar nog det för de tyckte mamma! kanske åker till emma ikväll, mend det får vi se! hörs senare!

3. dina kompisar

jag har dem bästa vänner man kan tänka sig, jag skulle gärna träffa några av dem mer men tiden räcker tyvärr inte till. men jag vet att dem bara finns ett samtal ifrån mig ifall jag skulle behöva dem!
jag älskar er allihop, tack för att ni alltid finns där för mig!

2. staden där du bor

jadu, vad fan ska man säga om hölö? jag skulle iaf beskriva det som en byhåla där ingen vill bo. här händer det aldrig något. på sommaren tycker jag iofs om att bo här, kunna ta de lugnt osv. festerna är grymma och folket är trevligt. jag trivs men det är inget ställe jag skulle välja att bo på.

1. berätta om dig själv

mitt namn är sofie maria mikaela simsjö östman, jag är född 7mars 94. jag är 1.59lång, har brunt hår och och har ljusblå ögon. jag går första året på södertälje praktiska inriktning hotell & turism. jag har ingen pojkvän men hade en i cirka 5år. jag bor i en håla utanför södertälje som heter hölö, ett ställe som man absolut inte vill bo i. mina föräldrar är fortfarande tillsammans och jag har två systrar, jag är mitten barn. jag har många bra vänner som jag umgås med, men skulle vilja träffa dem flesta mera men det finns inte tillräckligt med tid för det.

bara för att jag kan

1. Berätta om dig själv
2. Staden där du bor
3. Dina kompisar
4. En person du ser upp till
5. En bild på dig för 1 år sedan
6. Bloggarna du läser
7. Vem är den roligaste du vet?
8. Bild på din garderob
9. I din väska finns...?
10. Hur ser din framtid ut?
11. En bild på någon du saknar
12. En bild på ditt rum som det ser ut just nu
13. Ett kort någon annan tagit på dig
14. Din högst dröm
15. En person/kändis du önskar att du träffat
16. Detta gör jag på helgerna
17. Hit vill jag åka innan jag dör
18. Här handlar jag helst
19. En vän som bor långt ifrån
20. Bild på det du köpte senast
21. Favorit ställe
22. En tv-serie du älskar
23. Ditt favorit nagelack
24. Ett kort på din data
25. Detta är jag beroende av
26. Något du vill ha just nu
27. Ditt framtida bröllop
28. Bild på sminket du brukar använda
29. Detta åt jag till frukost
30. Fem bra saker som hänt under dessa 30 dagar

i do

det finns ingen som du, jag älskar dig!

ibland sker det bara

började tvivla på att jag hade ett golv, & då var det dags att städa.
blev ingen "före" bild för jag vill inte ger er en hjärtattack

i wish nothing but the best for you

det var bilden av dig/oss som jag ville ha, men så har vi inte haft det på länge. jag är glad över att det blev såhär men samtidigt är det väldigt svårt och jobbigt att inse att jag aldrig kommer att få ha dig nära mig igen. nästan fem år höll vi ihop, men jag visste själv att slutet var nära. varje dag var en kamp för mig, kanske för dig också..
jag kommer tänka tillbaka på våran tid med ett leende på läpparna, kanske kommer vi kunna vara vänner en dag långt långt fram. men det tvivlar jag på. jag vill inget hellre än att du ska må bra riktigt bra, förlåt om jag dragit dig tillbaka och gjort att du missat det. allt jag sagt är sant & jag ångrar inte en sekund, men det fanns ingen annan utväg för oss.
sometimes it lasts in love
but sometimes it hurts instead.

my life my rules

nu var ett ett långt tag sen jag bloggade sist och kände idag ett suga av att börja igen, men det håller väl bara några dagar som vanligt! vet inte riktigt vad jag ska skriva.. allt är rätt jobbigt just nu men jag är stark & har dem bästa på min sida & det är jag så otroligt tacksam för! bildbomd från i lördags!

RSS 2.0