My name is sofie, the Destroyer of guys. I feed upon your tears.

kom precis hem från emma.l där jag spenderat min kväll & natt. vi åt kräfton vitlöksbröd & chips tillsammans med emmas syster mikaela. gryyyymt gott var det senare på kvällen fick vi ut och träffa några. ikväll vet jag inte vad som händer, vi vill dricka så det blir förhoppningsvis att göra det! wihuuu. jag har tråkig nu iaf, ska väl hoppa in i duschen och sedan ringa båda mina emmor! kram allihop.

every time you go your away you take a little piece of me

jajamensan. härligt väder det är idag. låg i sängen typ hela dagen igår och blir så idag också eftersom det regnar och åskar. man kan ju inte ens gå utanför dörren?! jag hatar fan sverige ibland. f.u.c.k. s.v.e.r.i.g.e aja. fillm tajm nu, vilket fortsätter hela dagen lång. skulle egentligen träffat emma men hur ska det gå i detta väder.. hate my life right now.
bästa någonsin!

random bilder på mig


festen i fredags

party princess in the houuse

nyköping med emma.k!

ily

föra hos emma innan festen i fredags!

never apart

fuck yeah

igår, måndag så gick jag till elise för att ha disney maraton med chips & hela kittet! slutade med att jag sov där för vi sluta kolla klockan fyra och då var jag för trött för att gå hem. inte för att det är långt men ändå.. kom hem idag och det var meningen att jag skulle städa mitt rum men blev trött av att bara kolla på de så betala frida 200kr så gjorde hon de. så värt pengarna! imorgon ska jag till älsklings emma! juste, helgen var toppen. i fredags var jag på fest i gnesta med emma.l och i lördags var jag på nyköpings karnevalen med emma.k och träffa folk. mycket trevligt!
fan va fint!

the most beautiful moment in life was when you came

gör inte ett skit just nu, är astrött. kanske ska åka och bada med emma.k och hennes småsyskon men får se.. senare idag ska jag till emma.l och sedan ska vi på fiesta. kommer bli toppenkul! trevlig helg allihop!

you made me who I am today, thanks to the words you said

hallå i huset. nu är jag hemma igen, skönt! åkte till emma.k idag, vi prata mest och så. sen åkte jag hem, duscha m.m sen åkte hela familjen till trosa och käka med mustangen, vi ställde ut den. booring men det var god mat så why not. imorgon ska jag till älsklings emma och sedan ska vi på fest i gnesta. kommer bli toppen kul, länge sen man festa med henne känns det som! kramar allihop.

hello

varit i storstaden idag & shoppat med bästa emma! hittade lite tröjor men tyvärr inga shorts! :( hittade heller inget att ha på mig till på fredag men de får lösa sig! vi käka thai mat, man fick äta hur mycket man ville men priset var fan rena rånet menmen. nu är jag iaf hemma och imrgon ska jag iväg och bada med emma.k och amanda någonstans, mys :) var ju tvungen att köpa en ful jävla solhatt pga min näsa. kuul i jul :)

RSS 2.0