uppdate from uppsala

hejhejhej. varit med underbaraste i helgen (inte emma då) även fast hon är underbar hihi. love you! var med henne och drack i hölö i fredags, mys! i morse åkte jag till uppsala med sara, hon flyttar ju hit om typ 3veckor för att hon ska börja plugga till lärare. kan inte föreställa mig hur det kommer bli utan henne, fyyyyyy. aja, vi har iaf varit på ikea, rusta någon elaffär och sedan mat affären. gud så hon handlat men bra blev det, snart är allt klart här! :) snart ska vi sätta upp speglar m.m och sedan mysa i soffan med sara med film chips & cola. det är vi värda efter allt slit :) haha. nu ska jag ta ett låååångt bad i saras badkar, så jävla skönt de ska bli. natti alla söta. bilder härifrån kommer, och det nu intresserar er.. kramar


some days

i tisdags åkte jag emma.k amanda & emmy till åby för att grilla bada prata & mysa. vi drack lite och sedan kom några killar och va med oss. sedan åkte vi vidare till jim och var några stycken där. vi drack dansa och så. sen drog vi tjejer hem till mig runt tre för att sova men det fick vi inte.. jag och amanda gick ut med hundarna när vi kom hem och sen när vi kom tillbaka stod killarna vid mitt hus och ville vara med oss. så dem fick följa med in, vi var här och sen drog vi några stycken till statoil i järna för att käka. sen tillbaka hit och vi somna klockan åtta. grymt trött. på onsdag, (igår) åkte jag till åby med emma & emmy. sen idag har jag varit på sandvik med mamma och frida sedan åkte vi hem till mormor och färga fridas hår m.m och nu ligger jag här. skulle egentligen åkt till aspen med amanda men de blir ju skitväder så de blev inte så. och imorgon ska jag till emma.l äääntligen ska jag få träffa henne!
nu kommer bilder :)
blogg.se är knäppt så kommer fler sen.

lets get wet

varit & badat med emma.k i mölnbo wiiiie
<3

lovely

jag känner för att shoppa, shoppa upp hela jävla lönen. det hade fan inte suttit fel med den helt ny garderob! imorgon ska jag iaf till emma. vet inte vad vi ska göra men något hittar vi iaf alltid på för det gör vi alltid. saknar henne som attan. känns som det är år sen vi träffades.. men ni får det blir ändring på det!
love u

i cant belive it

jadu. vet inte riktigt vad jag ska säga om dig, trodde vi kunde bli sams igen någon dag snart. men nej, det kommer inte hända. jag är så besviken. vet inte vad vi bråka om ens? aja. du gick och blev sams med den äckligaste människan på jorden. en sån person man verkligen inte vill vara vän med och jag undrar varför? du är en bra människa, riktigt bra. men hallå, vem fan sjunker så långt? vad säger att hon inte kan göra samma mot dig? och de hon sa till dig? min fråga är varför man i hela världen skulle vilja vara vän med en sån person. vad är skillnaden mellan dig och mig? hur som helst är min respekt för dig helt borta.
bye you

nothing is impossible to a willing heart

yeye, idag var det sista dagen på jobbet så happy.
booooooooomb

we are back bitches!

idag är en bra dag. bara två dagar kvar att jobba, förutom söndag men det är bara 3timmar. sedan ska jag njuta av mitt sommarlov! ligga på stranden (med keps iofs) men ändå ligga där och jobba på brännan som börjar försvinna. festa och umgås med mina vänner. och i början på nästa vecka ska jag träffa emma, har inte träffat henne på typ en månad och det är sjukt länge! saknar dig otroligt mycket min vän!
du finns alltid i mitt hjärta

never loose faith in me

inte bloggat på ett tag men det är för att jag haft fullt upp. i fredags sov jag hos mange, vi gick på sista harry potter filmen tillsammans med sara & linus. det var toppen mysigt! i lördags åkte vi hem till mig och på kvällen åkte vi till trosa. mange drog till sina vänner och föra medans jag drog med brudarna till öltältet. men först träffa vi några vänner som låg med båten i trosa. det var superkul och jag var nykter! eller ja, två cider gick ner men det var mest för sällskap! vi var där till två och sedan drog vi till hojklubben och vi åkte hem runt 4-5? sedan gick jag upp klockan 9.30 för att jobba tre timmar på ljungbacken i järna. trött som fan var jag så somna när jag kom hem. sen kolla jag och mange film, käka lite osv. idag har jag jobbat och det blire resten av veckan också + söndag. sen är det färdig jobbat för mig! gud så skönt. saknar min tjej.. natti!
imorgon tar jag bort stygnen! skönt.

sometimes you have to forget what you want to remember what you deserve.

idag känns allt lite bättre! biljetterna är bokade & hämtade till sista harry potter filmen så imorgon blire att se den! längtar så sjukt mycket. hört att den ska vara asbra och den bästa filmen av alla! nu har jag preics ätit och ligger i sängen. tror jag somnar snart.. jobbet idag var kul & gick superfort. spelade fia pratade plocka disk och hade sångstund. slutade precis när det var dags för tårta. buhu. men dem skulle spara! haha. nu ska jag kolla film och krypa ner under täcket. natti & hare braaa.


i love you girls

tack för att ni finns & har funnits vid min sida i alla dessa år. aldrig har ni svikit & det ska inte jag heller.
ni har funnits kvar vid varje svacka vi haft & vi har klarat av dem galant. allt är så enkelt med er.
jag älskar er!

What's the point of doing anything?

jag är så trött. trött på att ha ont i näsan & huvudet hela tiden. trött på att blöda näsblod flera gånger om dagen. trött på att må dåligt av att kolla mig i spegeln. trött på att inte kunna vara i solen utan ett fult plåster mitt på näsan. trött på att jag inte kan prata med min "bästavän" om något, inte kunna ringa smsa eller något när jag behöver prata. jag är trött på allt. kan tiden inte bara börja gå snabbare? jävla emo inlägg godnatt.

im looking so damn good

idag ser man ut såhär, två dagar efter de hände

helg!

bara idag kvar att jobba och sedan är det helg, sååå jävla skönt! sen är det iofs 2veckor kvar på jobbet men det går rätt fort! helgen är inte planerad än, kanske ska träffa elise på söndag och ikväll och lördag kommer jag nog bara sova. så jävla trött haha. jobbet nuuu :)

It takes a fool to remain sane.

jävla idioter

work

igår var det första dagen på jobbet. gick hela okej men alla sover hela tiden. jobb nuuu & jag vill sova :/ fuck this

read this and try to understand

jag vet att jag kommer sakna dig, inget snack om saken för du var den bästa. den som alltid förstod, den som alltid ställde upp. du behöver mig tydligen inte och det känns egentligen inte okej men nu får det vara de för jag vill ditt bästa. jag vet egentligen inte vad som hände och jag blir ledsen över att du inte kan ta dig tid och förklara även fast jag inte tycker att du ska behöva det. hela den kvällen var ett helvete och jag bettede mig som skit. jag önskar verkligen att jag kunde ta tillbaka allt men jag antar att det är försent. om du nu av någon konstig anledning skulle behöva prata med mig om något. kanske inte som vän men i huvudtaget så kommer min dörr alltid så öppen för dig, alltid. tveka aldrig på det för det är nog en av dem sakerna som jag verkligen menar. det blev inte en lång vänskap men det är en av dem få som verkligen betydde något för mig, du kommer alltid ha en plats i mitt hjärta. jag vill bara be om ursäkt så här kommer det.. förlåt, du kommer alltid vara en av dem som gjorde största avtycket i mitt hjärta & där kommer du stanna.



i hope you can find your way back.


dont drink to feel better, drink to feel even better

jaha, nu då? aja. jag älskar dig, det vet du ju.
dricka nuu

hej emma bebis


shine shine like the star you are

låg och sola igår, sedan på kvällen åkte jag och sara till trosa. där träffa vi upp linus & willie. vi åkte lite båt och bada. sedan åkte vi hem. när jag kom hem var Ina hemma hos oss, fy vad jag saknat henne! :( och ikväll ska jag på fest, lördag vet jag inte och på söndag kanske jag ska träffa evelina, länge sen jag träffa henne nu! :)
trevlig helg!
ina, i miss you

RSS 2.0