love is in the air

gosar hemma hos emma. hare
i bring you sexy back. yeeaah

i love you

du är min bästa vän & betyder världen för mig. tack för att du finns och stöttar mig när jag behöver det som mest. jag kommer aldrig någonsin svika dig älskling. du är en av dem få personer jag verkligen litar på. jag kommer alltid finnas vid din sida, vad det är gäller så finns jag här för dig och det hoppas jag att du vet för du är verkligen min bästavän. ingen kan någonsin ta din plats. jag älskar dig mest & jag hoppas att du vet det.
mycket finare, mycket bättre.
jag älskar dig emma lundkvist.

Everything is easy until it goes to hell

vad gör man när man känner så mycket vrede att man inte vet vart man inte ska göra av det? vad gör man när man är så besviken att man inte hittar ord till att förklara eller säga hur man känner? jag trodde jag kände dig, jag trodde du var en av mina bästa vänner. du visade mig motsatsen. hur kan du berätta för mig vad du gjort och sedan gå och säga att du älska mig? det finns inte i min värld att man gör sådär mot en annan människa. jag har gjort mycket dumt i mina dagar men inget som kan någonsin jämföras med det du nu gjort mot mig. du vet precis hur det känns men det stoppade dig tydligen inte från att göra så mot mig. jag har en fråga som snurrar runt i mitt huvud, och det är hur man kan göra såhär mot en vän, en av dem bästa. en vän som aldrig skulle svika dig eller någonsin ens tänka tanken på att göra något liknande. jag är så sjukt ledsen, besviken och arg så jag inte ens vet vart jag ska ta vägen. jag hoppas att du mår riktigt jävla dåligt över det du gjort mot mig och att du får ett rent helvete i framtiden.
who is it meant to trust when
you not even can trust those who are closest to the heart.

why cant you understand?

hejsan hoppsan allihop! skolan var toppen, älskar religion! efter skolan så gick jag på stan med emma. kom hem och nu ligger jag i sängen med en mandarin. det var egentligen meningen att jag skulle städa rummet idag men jag är förjävla trött för det.. too bad för det behövs. hellskotta vad kallt det var ute idag, borde verkligen tagit vinterjackan men inte fan tänkte jag på det! imorgon blire iaf att ta det. imorgon är det fredag och jag har en lektion och slutar 11.15 galet skönt! sen efter det ska jag möta upp emma & carro på stan för att sedan åka hem till emma. vi ska parta gärnet och somna skedandes med varandra. hur mys? läängtar hihi. skoja. trevlig helg osv.
why cant you understand that your not the one for me?
im still in love with my ex.

we are like dominoes - i fall for you, you fall for another.

nu är jag tillbaka på allvar! livet har varit lite upp & ner tyvärr, men som tur är har jag världens bästa vänner! vad skulle jag göra utan er? nu har jag bytt gymnasie & linje igen. men nu går jag hotell & turism på södertälje praktiska och trivs super bra! vi är 5 i klassen och alla är super snälla! bilder kommer nu.
'
massa olika bilder :) enjoy

RSS 2.0